martes, 21 de marzo de 2017

La escritora valenciana Gemma Pasqual i Escrivà visita el IES. Tháder


  Dimecres 22 de febrer els alumnes de l’IES Thàder van rebre la visita de l’escriptora i autora de Xènia tens un whatsapp, Gemma Pasqual.
  
  Durant una estona els estudiants de Valencià del centre van poder gaudir d’una xerrada sobre l’obra que havien llegit i treballat a classe. Es van tractar temes referents a Xènia tens un whatsapp, als seus personatges i al tema central d’aquesta, l’amor romàntic vist des dels ulls d’una adolescent. També es tractaren altres temes com les relacions entre pares i fills, les noves tecnologies, la influència d’aquestes en les relacions personals dels més joves amb els món que els envolta… 

  Fins i tot, tant l’autora com l’alumnat es van atrevir a contar alguna que altra anècdota relacionada amb la visió de l’amor, els desenganys i les frustacions amoroses típiques de l’edat i un llarg etcètera que van emplenar una sessió divertida i espontània on tots els presents van tenir cabuda.

  L’autora es va rodejar de l’alumnat per conduir una xerrada on no sols ella era la protagonista, si no que tots van poder participar, opinar i gaudir amb la companyia d’una de les primeres espases de la literatura infantil i juvenil en valencià dels nostres temps.
Tot un èxit i un plaer!










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu Opinión es Importante, Deja Tu Comentario: